Kurumlar Beyanında Yol Haritası ve Şirket Kuruluşları Semineri
03.04.2018

Odamızın TÜRMOB , TESMER ve Mersin Ticaret Sicil Müdürlüğü le birlikte organize ettiği seminer 3 Nisan 2018 Salı günü Odamız Konferans salonunda Oda Sekreterimiz Ersin Gökgün'ün moderatörlüğünde gerçekleşti.

Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz'ün açılış konuşmasından sonra seminer, Mersin Ticaret Sicil Müdürü Halis Çakır'ın sunumuyla Kurumlar Vergisi Beyanında Yol Haritası ve Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Kanunu Çerçevesinde Şirket Kuruluşları konuları aktarıldı.

Sunumun sonunda Halis Çakır'a Oda Başkanımız Ömer Farık Tokgöz teşekkür ederek bir plaket taktim etti.

Verilen aranın ardından seminerin ikinci bölümünde TÜRMOB Eğitmeni Erhan Sular Kurumlar Beyanında Yol Haritası başlıklı sunumuna geçti. katılımcıların sorularına da yer verilen sunumun sonunda ODa Sekreterimiz Ersin Gökgün Erhan Sular'a bir plaket taktim etti.

Semineri Odamızın scrope adresinden burayı tıklayarak izleyebilirsiniz

03.04.2018 tarihinde ODamızda Yapılan Kurumlar Vergisi Beyan Yol Haritası ve Şirket Kuruluşları Konulu Seminer Fotografları
Bu içerik 3.4.2018 17:38:52 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 163